Sisteme de usa Salamander Streamline

Usa Salamander Streamline

Usa Salamander Streamline este proiectata pentru a oferi confort si calitate Рfactorii cheie in alegerea usilor casei tale. Cu etansare, stabilitate, durabilitate si izolatie termica foarte bune vor oferi confortul necesar si vor oferi un aspect impresionant.

Va oferim doua tipuri de usi din aceasta familie: Streamline AD si Streamline Alu.

Usa Salamander Streamline AD

Stil si siguranta. La cel mai intalt nivel.

Indiferent de geometria ferestrelor pe care le-ai folosit, usile Salamander Streamline AD se incadreaza perfect in arhitectura casei tale. Ca si ferestrele cu model similar, adancimea este de 76 mm ceea ce face ca acest sistem de usi sa fie alegerea perfecta pentru cladirile moderne nou construite sau pentru cele renovate. Calitatea superioara a finisajelor dar si densitatea inalta sunt doi dintre factorii care te vor convinge sa alegi usi Streamline AD. Le vei putea intretine usor iar curatarea lor se va face cu usurinta.

Combinate cu ferestre de acelasi tip, vei obtine un habitat linistit, sigur si cu o protectie termica ridicata.

Factorul de siguranta este de pana la RC2.

 

Usa Salamander Streamline Alu

Asa cum sugereaza si denumirea – niciodata nu a fost mai simplu sa combinam forta aluminiului si a materialui sintetic. Siguranta si stilul vor uimi.

Din punct de vedere al nuantelor si culorilor ce pot fi folosite, paleta este aproape nelimitata: culori RAL si eloxate, DB sau NCS. Vopsirea sa poate face prin pulverizare in camp electrostatic folosind culori mate sau fine.

Ca si la ferestrele Salamander Alu, este disponibila si placare cu clipsuri dar si un sistem de lipire. Toate acestea pentru un grad ridicat de siguranta, stabilitate si durabilitate in timp.