Sisteme de fereastra Salamander Streamline

Va oferim 4 tipuri de sisteme de ferestre PVC Salamander Streamline:

  • Streamline AD
  • Streamline MD
  • Streamline Alu
  • Streamline Canat cu adeziv.

Ferestre PVC Salamander – Streamline AD

Proiectat pentru o atmosfera cat mai placuta acasa, Streamline AD este alegerea fireasca pentru a schimba stilul casei tale. Cele doua puncte forte ale gamei AD sunt plusul de confort oferit si economia de energie datorate tehnologiei cu 5 sau 7 camere, adancime constructiva de 76mm si doua planuri de etansare. Acesti parametrii ofera o bariera termica si fonica foarte buna si rezistanta la intemperii.

Acest model este recomandat pentru ferestre batante, bascunalte, oscilo-batante, usi de intrare primare si secundare, pliante sau oscilo-paralele cu etansare falt. Protectia fonica este de pana la 47dB iar siguranta la efractie de pana la RC2.

 

Ferestre PVC Salamander – Streamline MD

Este modelul Salamander proiectat pentru siguranta si eficienta energetica. Acest lucru este posibil datorita armaturii din otel si profilului cu multe camere. Ca si modelul AD, Streamline MD are o adancime de 76mm dar si trei garnituri de etansare care asigura protectie ridicata la schimbarile de temperatura si umiditate de peste an.

Materialul sintetic din care este realizat face ca suprafetele acestor ferestre si usi sa fie foarte usor de intretinut. Protectia fonica este de pana la 46 dB iar gradul de siguranta la efractie – pana la RC2. Are aceleasi domenii de utilizare ca si Salamander AD cu exceptia usilor pliante.

 

Ferestre Salamander – Streamline Alu

Simbioza perfecta intre forma si flexibilitate. Acest model de tamplarie ofera cel mai bun coeficient de eficienta energetica precum si simplitate in curatare si intretinere. Fiind placate cu aluminiu, sunt alegerea cea mai buna daca va ganditi la protectia contra intemperiilor sau la durabilitate in timp. Un alt element care plaseaza acest model pe o pozitie fruntasa este paleta de culori si nuante aproape nelimitata: toate culorile din paleta RAL, vopsea mata sau fina in nuante DB sau NCS.

Pentru acest tip de ferestre, este diponibil si un sistem de placare cu clipsuri sau adezivi.

Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, precum si usi de intrare principale si secundare.

 

Ferestre Salamander – Streamline canat cu adeziv

Lipirea umeda a canaturilor si a foii de sticla cu adezivi lichizi (WGS – Wet Gluing System) precum si lipirea uscata prin banda de adeziv deja integrata in profil (DGS – Dry Gluing System) – sunt cele doua metode folosite de catre Salamander la realizarea acestui tip de fereastra.

Prin modul in care se realizeaza lipirea, ferestrele obtinute au un grad semnificativ mai ridicat din punct de vedere al sigurantei si anti-efractiei. Decorul este exclusiv din otel pentru armare.

Ca parametrii tehnici, acest tip de fereastra are 5 camere de protectie termica si o adancime constructiva de 76mm. Domeniile de utilizare sunt ferestrele batante, oscilo-batante, basculante si usi oscilo-paralele.